Spring beautys

Från höger:

Body shops Lip Butter Pink Grapefruit,  Ger en lätt persiko/ljusrosa ton och glans till läpparna. Kladdar inte och smakar härligt av pink grapefruit. Ny favorit! Body shop påstår att 90 % av deras produkter ska vara parabenfria och vad jag kan läsa mig till så är den här det. Enda negativa är den ohygieniska förpackningen då man måste doppa fingret i!

La Roche Posay Cicaplast Lip balmHögpresterande läppbalsam som inte ger någon färg men passar perfekt som nattkur eller att använda som bas under läppstift. Gör läpparna som nya igen.

Apolosophy Eco hand cream, Ny handkräm från apoteket. Doftar svagt av päron och jasmin. Producerad i Dalarna och är helt ekologisk. Innehåller ekologisk ängsull. Bra storlek som funkar perfekt att ha med i handväskan.

Max Factor Colour Elixir Gloss Nr 20 Glowing peach Lyxigt lip gloss som ger fantasisk glans och sitter så bra som man kan förvänta sig av ett läppglans. Känns mjukt och skönt och kladdar inte. Finns i en hel uppsjö av färgnyanser men jag kör på det här fina nudefärgade!

Löwengrip Care & Color – The Cure quick dry volumizing lotion Toppenbra blow drying lotion som appliceras i håret före föning. Innehåller värmeskydd, förkortar torktiden och ger volym och glans, Dryg även till långt hår och doftar lite som mjölkkola. Den här leave-in krämen är ett av mina bästa köp det senaste året och den gör en sådan otrolig skillnad på resultatet. Rekommenderas! 🙂

Tack för att ni läser min blogg 🙂

XoXo / FrökenFina

Shoppa skönhet på rea

Lämna en kommentar

2 × 2 =