Kicks Ready set glow peeling pads

Kicks Ready set glow peeling pads

Ready set glow peeling pads

En av Kicks egna hudvårdsserier heter Ready set GLOW! Efter en vecka med magsjuka och NOLL solljus behövde min hy lite ny lyster. Letade runt i badrumsskåpet och stannade vid mina peeling pads som jag köpt i denna serie. Det är alltså som bomullspads dränkta i bl.a. exfolierande PHA-syror och uppiggande C-vitamin.

Jag kan bara säga, vilken effekt! Mitt ansikte fick så himlans mycket lyster och tyckte även att den hade en porsammandragande effekt. Efteråt gav jag huden massa fukt med dagcreme men kunde faktiskt låta min foundation ligga kvar i skåpet.

Resten av serien består av Dagcreme, Ansiktsvatten/toner, Nightmask och Ögoncreme. Ett sådant här testkist kostar 129:- på Kicks.se

Har hört att ögoncremen inte ska vara så fantastisk och det kan säkert vara så för jag köpte en test av deras Moisture-serie förra året och i den var alla produkter superbra förutom just ögoncremen. Med förhoppningar om att Kicks kommer utveckla den för resten är verkligen prisvärda produkter. Serien är dessutom Fairtrademärkt!

Är det någon av er som har testat?

Kram!

Shoppa skönhet på rea

Lämna en kommentar

tjugo + 19 =