Origins drink up intensive overnight mask

Origins drink up intensive overnight mask

Har ni hört det nya begreppet nattmask eller nightmask? Det är helt enkelt det nyaste inom återfuktande hudvård efter ansiktsserum och ansiktsolja. Tanken är att ge supermycket fukt till huden. Precis på samma sätt som du skulle göra med en vanlig ansiktsmask samtidigt som du slipper se ut som en spöke.

origins drink up intensive overnight mask

Hur använder du origins drink up intensive overnightmask?

Du använder origins drink up intensive overnightmask istället för en nattkräm efter att du rengjort ditt ansikte på kvällen. Sov och vakna upp med återfuktad babyhud i princip.

Mitt intryck

Origins drink up intensive overnight mask ser ut och känns som vilken nattkräm som helst. Skillnaden är bara att konsistensen är mycket mycket tjockare. Produkten här smälter lätt in i huden och jag kan lägga på en hel del. Hur mycket du kan addera beror självklart på vilken hudtyp du har. Jag har normalt ganska torr hud som suger åt sig allt den kan få. På morgonen rengör du ansiktet som vanligt och då känns endast att eventuellt ett litet överflöd av masken tvättas bort. Origins drink up intensive overnight mask är en riktig törstsläckare i högsta klass.

Origins drink up intensive overnight mask doftar otroligt gott. Sött och ganska fräscht. Mest framtonande är aprikos och mango.

Huvudingredienser: Avokado, Aprikoskärnolja, Hyaluronsyra, Mangosmör, Japansk tång

En riktig fuktboost

Huden i ditt ansikte förlorar ständigt en massa fukt. Även om du kanske äter bra och använder dag/nattcreme så vi vistas ute i kylan, använder smink som torkar ut, stressar, solar m.m. För mig var den här nattmasken super. Den gav en rejäl fuktboost som jag behövde. Jag använder origins drink up intensive overnight mask ca 1 eller 2 gånger i veckan.  Resultatet? Min hud har blivit mycket mjukare och fylligare.

OBS! Om du inte rengör ansiktet lika mycket på morgonen som på kvällen,  tänk på att vara noga med att tvätta ordentligt de dagar då du använt din nattmask. Annars riskerar du en mindre bra bas som bara gör att sminket glider runt.

Så ut med er å köp en nightmask vettja!!

XOXO

Detta är ett ickesponsrat inlägg och en fristående recension av Fröken Fina

Shoppa skönhet på rea

[products limit=”4″ columns=”4″ category=”rea” orderby=”rand”]

Lämna en kommentar

sjutton + sexton =