Maybelline lash sensational mascara

Hej allihop!

Jag har under det senaste låtit mina egna fransar växa ut efter drygt två års användande av lashextensions. Mina egna fransar var endast liiite tunnare än dem vanligtvis brukar och det tog inte mer än en månad för dem att ha växa ut till sin vanliga volym och längd. Självklart känner jag att jag saknar lösfransarna och jag kommer absolut gå tillbaka till dem. Men just nu känns det som att mina egna fransar tackar mig.

Precis i början efter att jag låtit alla lösfransar ramla av en efter en så använde jag mig av Max factors Masterpiece glamour extensions volumizing mascara som tyvärr verkar vara utgående till synes för att göra plats åt deras nya Lash crown, vilket är lite synd.

Borsten på Masterpiece Glamour är smal och grundar för superbra separation vilket jag gärna vill ha när jag går från mjuka fylliga lösögonfransar till vanlig mascara. Det var också denna mascara jag använde under hela min fransförlängningsperiod då den inte löser upp limmet.

Efter att mina egna fått växa ut en bit kunde jag gå över till en annan gammal favorit, Loreal Volume Million Lashes. Men jag finner att den inte böjer upp fransarna på det sättet som jag vill trots fransböjare.

Detta ledde mig till Maybelline lash sensational mascara.

Maybelline lash sensational mascara

Maybelline lash sensational mascara har en stor böjd borste som lyfter och böjer fransarna samt utlovar en solfjädereffekt och säger sig vara ”lash multiplying”. Det sista påståendet kan jag tyvärr inte hålla med om. Mascaran är svart som natten. Jag köpte färgen extra black och den både lyfter och böjer fransarna jättefint. Men det känns som att ju längre dagen går desto mer klumpar fransarna ihop sig och det ser ut som att man har typ 7 fransar. Jag har sett att den fått många bra recensioner av andra men för mig fungerar den inte optimalt.

Jag måste nog säga att jag jag kommer hålla mig till Max Factor som faktiskt ÄR en av världens mascarajättar av en anledning.

Shoppa skönhet på rea

[products limit=”4″ columns=”4″ category=”rea” orderby=”rand”]

Follow my blog with Bloglovin

Lämna en kommentar

2 + fjorton =