Lumene Glow Foundation

Finska skönhetsjätten Lumene har lanserat nya Lumene Glow Foundation.

Lumene Glow Foundation

Lumene Glow Foundation ingår i deras nya serie som heter just Glow. Den ska agera mer liknande än BB-cream kan man säga än en foundation. Den har extremt lätt täckning,verkar återfuktade och ska ge lyster åt huden.

Sex olika nyanser

Glow kommer i flera bra nyanser från 0,00, 1,2,3 till 4 som är den mörkaste. Väldigt bra för både ljushyade och personer mer mörkare hudton. Här har jag köpt två nyanser, Nr 1 Classic Beige och Nr 3 Fresh Apricot.

LumeneGlow

Mitt intryck av Lumene Glow Foundation

Första intrycket av den här produkten när jag testade på handen var, hjälp den täcker ju inget alls! Men lystern och återfuktningen som min hud fick var så fin så jag köpte den iallafall. När jag nu har använt den i ansiktet så täcker den precis som vilken lättäckande foundation som helst. Dessutom väger den upp för det den inte lyckas täcka genom att lystern trollar bort alla skavanker och man ser superfräsch ut.

Som tidigare användare av heltäckande matt foundation har jag nu helt gått över till mer lättare foundations. Jag tycker att tjockare produkter lätt gör att huden ser platt och livlös ut. Lättare foundations ger liv och lyster. Det känns ju dessutom mycket bättre nu på våren när solen kommer fram.

Om du har mycket finnar eller annat i ansiktet som behöver täckning som kommer dock inte den här att räcka hela vägen. Du behöver en concealer eller alternativt varva med en mer täckande foundation i samma färgton på de ställen där du behöver.

Har man som jag hud med både feta och torra partier är det utmärkt att göra just på detta sätt. Det som är så bra med Lumenes olika foundations är att dem går i samma färgskala. Så har du hittat din ton i Glow så kan du köpa samma ton i t.ex. Blur eller Matte.

Smart förpackning

Som ni ser nedan så kommer den här liksom de flesta av Lumenes foundations i en praktisk tub. Lätt att ta med i handväskan, lätt att dosera och går inte sönder om man skulle tappa den. (Hur ofta händer inte det?)

Lätt täckande foundation

Tack för att du läser FrökenFinabloggen! Puss!

Detta inlägg är ickesponsrat och en fristående recension av Fröken Fina

Shoppa skönhet på rea

[products limit=”4″ columns=”4″ category=”rea” orderby=”rand”]

1 svar på ”Lumene Glow Foundation”

  1. Tycker absolut inte att den är bra den förra nr 3 var 1000 gånger bättre då den var mer täckande samt inte lika mycket oljig använt matte fondition nr 3 den GAMMLA i flera år tills den nu försvunnit i butiker får beställa den istället hoppas den kommer tillbaka

    Svara

Lämna en kommentar

tre + femton =