Inredning från Hemtex

Det blev lite nytt fint hemma här i veckan tack vare ett presentkort som jag fick på Hemtex när jag fyllde år. Just nu älskar jag kombinationen ljusgrå, vitt och med ljusrosa som accent. Detta kombinerar jag med inredningsdetaljer av glas, kristall, sten/marmor, mörkt trä och rosor!  Med en ljus bas i sin inredning kommer man långt då de går att kombinera med det mesta och framförallt enkelheten i att byta accentfärg efter årstid eller när man känner.

rosor-byra

Vit vas Gunnel från Hemtex, väckarklocka IKEA. Att ha det fint i hallen ger ett första intryck när man kommer hem till någon och det ska finnas gott om plats vilket ger ett välkomnande intryck. För nuvarande är den här byrån (som i och för sig inte syns speciellt mycket utav) den finaste delen av min hall, resten är lite av ett nästkommande projekt, läs projekt göra sig av med hatthylla a´la hyreslägenhet haha!

Byrån är en gammal furubyrå som är ommålad i vitt med metalldetaljer och den ger ett ombonat intryck. Skulle gärna vilja ha en stor vit spegel ovanför byrån i framtiden med lite finare bred ram hade vart riktigt tjusigt.

hemtex-1

Fleecepläd Jules rosa med oversizade fransar, mörk prydnadskudde Aina allover, superfin med mandalatryck och ljus kudde Siria.

Har man mycket vitt hemma så kan det lätt ge ett lite hårt eller bländande intryck så jag gillar att mjuka upp det med andra ljusa färger och nyanser och som här t.ex. blir sängen mer inbjudande med ett en genomtänkt arrangemang som matchar varandra.

fleeceplad-jules-rosa

Fleecepläd Jules, samma som på bilden ovan. Otroligt mjuk å supergosig.

hemtex-varmeljushallare

Värmeljushållare i glas från Hemtex, Lampa och lampskärm Laura. Tycker den här lampan är bara så fin och den finns även i vitt.

fint-i-sovrummet

Mys!

Shoppa skönhet på rea

[products limit=”4″ columns=”4″ category=”rea” orderby=”rand”]

Lämna en kommentar

arton − 9 =