Hårtillskott

Godmorgon!

Idag ska jag åka in och köpa något som heter MSM,

MSM är ett pulver som innehåller organtiskt svavel som ska vara bra för mycket men även för tillväxt av hår, hud och naglar. Det låter kanske skumt med det är renat och därmed doftfritt och skapar ingen dofteffekt för den som använder det. MSM står för Metylsulfonylmutan. MSM är väldigt populärt bland personer som tränar mycket då det hjälper kroppens återhämtning och verkar inflammationsdämpande.

Det är lite underligt att jag inte hört talas om detta tidigare, skäms på mig! Tydligen har vi idag ofta brist på svavel pga att maten vi äter innehåller för lite.

Svavel ska fungera som en biståndsdel i kollagen, det protein som bygger upp bindväv, skelett, muskler, hår hud och naglar.

Här är några saker som svavel är bra för och kan hjälpa till med:

Förbättrad kärlhälsa

Minskad ledvärk

Avgiftar kroppen från tungmetaller och andra gifter

Mjukar upp cellmembranen vilket leder till att cellerna lättare tar upp syre och näringsämnen och lättare kan föra ut slaggprodukter vilket ger ökad energi och vitalitet

Hjälper mot snarkning och nästäppa

Ger ökad hårtillväxt, starkare naglar och bättre hy

Jag har själv alltid haft väldigt långt hår men för ett år sedan ungefär så klippte jag av kanske 2dm för att det var så slitet i längderna. Nu har jag låtit det växa ut och endast klippt mig en gång under året som gått men jag vill få ordentlig fart på längderna igen.

Idag tänker jag köpa något som heter OptiMSM som är den absolut renaste mest effektiva formen då det är destillerat hela fyra ggr. Finns att köpa på bl.a. Gymgrossisten och Bodystore

Ha en fin dag allihop 🙂

Shoppa skönhet på rea

[products limit=”4″ columns=”4″ category=”rea” orderby=”rand”]

Lämna en kommentar

åtta + 5 =