Glow Milk från The Beauty Crop

Glow milk from the beauty crop

Denna produkt kom i Juli månads glossybox och är verkligen såå cool! Den heter Illuminating glow milk och är en flytande highlighter. Glow Milk ska i princip få dig att tänka på (och dofta som) champagnefärgad kokosmjölk.

Glow Milk kommer i en liten flaska med pensel som sitter i skruvkorken och liknar ett nagellack i utformningen, det kändes lite annorlunda vid första användningen som om man målade nagellack i ansiktet…

Tanken är att 1-3 droppar skall räcka till att highlighta kindben, nyckelben m.m och det räcker verkligen. Tar du mer än så blir det too much. Produkten har en mjuk, behaglig doft av kokos och mjölk.

Vid applicering upplever jag att den är lättast att använda antingen mixad med din ansiktscreme, på bar hud, eller ovanpå din foundation som du ännu inte låst med puder, annars kan den vara lite svår att få jämn. Tanken är ju att den ska ge en fräsch glow som om du kommer direkt ifrån stranden.

Kommer du inte över en sådan här så kan jag meddela att det går faktiskt ändå lika bra att blanda din vanliga highlighter ovanpå din dagcreme innan den sjunkit in helt, effekten blir den samma 🙂

Shoppa skönhet på rea

[products limit=”4″ columns=”4″ category=”rea” orderby=”rand”]

Lämna en kommentar

elva + 20 =