Flat lashes

I tisdags var jag äntligen inne för påfyllning av mina fransar på Salong Perfection här i Kungälv. Då var det dags att pröva på Flat lashes som jag pratade om i mitt tidigare inlägg om ögonfransförlängning, här.

Vad är Flat lashes?

Flat lashes är alltså single-fransförlängning där fransen är platt istället för rund. Det syns inte om man inte tittar med förstoringsglas i princip men det som är är att fransarna ser fylligare ut framifrån samt att dem är superglansiga och dessutom mjukare och mer följsamma. Fint!!

Så resultatet blir mer liknande volymfransar, fransraden blir fylligare samtidigt som det ändå ger ett mjukt intryck och det känns helt naturligt. Jag vet att för snart två år sedan i Juni 2015 då jag började med detta så tyckte jag att lösfransarna kunde se grova ut och att de kändes väldigt stelt och tungt. Men allt går framåt och så även kunskapen om hur man utför en säker fransförlängning som inte skadar de egna fransarna.

Jag har länge haft fransar i C-böj ( jag vet att de flesta har D men ett tag tyckte jag att det såg lite mer ut som mina egna i C-böjen som är något rakare). Jag har haft 15 mm som längst, men går man över 12-13 mm så är det oftast för tungt att bära. Nu med Flat lashes tog vi 12 mm och D böj och jag får säga att det blev så fint! Vid nästa påfyllning går vi upp i 13 mm men där kommer jag att stanna.

Som ni ser på bilden så har jag kvar några utav mina gamla 15 millimeters C böj men man kan ändå se effekten av de nya fransarna bakom.

Nu känns det också otroligt bra att inte gå runt och känna att man tär på sina egna fransar 😀

Ha en fin dag alla!

Shoppa skönhet på rea

Lämna en kommentar

5 × 3 =